Доброго всім здоров"я. Попалися нам в рукі такі чудо-роутери. На мій погляд це найкращий на даний час двохстандартний Rev.B роутер (CDMA+GSM), який буде наступникам молодшого брата 5510 та залишить свого конкурента Haier Connex M1 далеко позаду, бо має конкурентні переваги як по ціні, так і по функціоналу
На фото майже нічого нового - ті самі кольори та якісний і приємний на дотик пластик
Симпатичний кольоровий екранчик займає більшу частину приладу, велике обширне меню в якому навіть є розділ Help
А тут цікаве та оригінальне рішення: поруч два інтерфейса - класичний ЮСБ (для використання роутера в якості power bank) та мікро ЮСБ для зарядкі та зв"язку з іншими приладами. Між ними рухається шторка яка відкриває або той, або той вихід
Присутній вихід під антену, що не може не тішити жителів віддалених регіонів нашої неньки України
Дивлячись на цю "монстроподібну" батарею розумієш чого виникла ідея додати йому функцію джерела резервного живлення
(power bank)
А от наявність слоту лише під наносім стало, на жаль, неприємним сюрпризом, ну не сильно в нас розповсюджені такі сімкі, а от руїмок таких я взагалі і не бачив.
. Щодо його роботи в наших мережах поки що нічого не знаю, як писав наносімок-руїмок немаємо, а в портах він лише як мережева карта, потрібно розбиратися і шукати спосіб визначення його в якості модему. От коротко і все. В кого є яка інформація - добавляйте, питайте
Где купить:
http://netobzor.org/routery/novatel-6620l