Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: 3g антена своїми руками для модема без виходу для зовнішньої антени  (Прочитано 4011 раз)

turchyn_artemАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +3/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: EC1260-2, UM175, MiFi 2200, 5510L
  • Провайдер: Інтертелеком
  • Тариф: 3G Безлимит 139
  • Антенна: 19 db

Є багато модемів, до яких не можна підключити зовнішню антену. Доводиться підключати до USB кабеля довжиною 3 а то і 5 метрів і бігати по хаті шукати хороший сигнал. Ось такий спосіб дозволяє цю проблему вирішити

turchyn_artemАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

На малюнку 12 поправочка: до центральної жили потрібно підключати провід (+) а до обмотки (-)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Є багато модемів, до яких не можна підключити зовнішню антену.

Бідний модем  >:D
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +85/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TP-LINK_WR841N
  • Провайдер: X-NET Хотин
  • Тариф: 100/100

Мені ось цікаво, ТС просто так згадав про "Є багато модемів, до яких не можна підключити зовнішню антену" на фото у нього 175-й Пантеч, який між іншим має вихід для антени, або-ж ТС просто не знає цього
Удаленная чистка и оптимизация ОС

turchyn_artemАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Мені ось цікаво, ТС просто так згадав про "Є багато модемів, до яких не можна підключити зовнішню антену" на фото у нього 175-й Пантеч, який між іншим має вихід для антени, або-ж ТС просто не знає цього

Безумовно, модем на фото має вихід на антену. Він не мій і був взятий просто для прикладу. А користуюся я Huawei EC1260-2, куди напряму підключити антену не можна. А дана система дуже полегшує життя! :)

DenisL

• Частенько тут
  • Благодарность: +57/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: нет
  • Провайдер: Монополист
  • Тариф: Дорогой
  • Антенна: нет

Такой антенной "усилитель с блоком питания включенным в сеть" пользоваться не рекомендуется. В ближайшее время у вас из строя может выйти в.ч. тракт. (приемопередающее устройство модема)

leonardo75

• Гость

Если антенну с усилителем использовать для наземного телевидения Т2, то нормально, а если же для 3G модема, то никуда не годится: лучше уже использовать "нулевку" от "полячек", а не усилитель с БП. С такой схемой на прием антенна еще как то может работать, но на передачу - уже нет, сигнал через усилок в антенну не попадет. Сам усилитель еще добавит своих собственных шумов, да и чрезмерное усиление сигнала может пагубно отразится на входном  радиотракте модема.