Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Wi-Fi hot-spot, поганий сигнал вдень Airgrid m2 16Dbi  (Прочитано 3044 раз)

Zarvansky

• Гость

Всім привіт, в мене остання надія на цей форум, маю точку досступу Airgrid m2 16Dbi, користуюсь Wi-Fi hot-spot від інтертелеком, раніше антена була направлена на БС 4.2 км, сигнал ловило чудовий завжди, інтернет був на швидкості (загрузка) 3-6 Мбіт/с, відколи в м.Івано-Франківськ запустили 3G від МТС, з сигналом сталась біда, перенаправив антену на іншу БС, відстань 2.4 км, видимість майже пряма(заважають в основному дерева, ловить 74-78 Dbi,і то це антена зараз просто стоїть на горищі, якщо закріпити на фасаді, то ловить 69-72Dbi), але саме цікаве що вночі інтернет "літає", а в день вплоть до того, що його просто немає, навіть не ловить(не показує) рівень сигналу"Signal Strength:" і "Transmit CCQ"-доречі я так розумію що це і є якість інтернету? Спеціалісти з інтертелекома говорять що з їх сторони проблем немає, щоб я налаштовував антену в себе, але як не пробував, все залишається як я описав, навіть немає бажання поповнювати особовий рахунок з такими каруселями.

rudigo1728

• Частенько тут
  • Благодарность: +7/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Pantech UM175AL
  • Провайдер: Інтертелеком
  • Тариф: Будьякий, WiFi Xот-Спот, WiFi Домашній
  • Антенна: Харченко, AirGrid M2 HP, NanoBridge M5
Re: Wi-Fi hot-spot, поганий сигнал вдень Airgrid m2 16Dbi
« Ответ #1 : 12 Января 2016, 01:35:05 »

але саме цікаве що вночі інтернет "літає", а в день вплоть до того, що його просто немає, навіть не ловить
Дорогенький, це і є особливість хот-спот. Не ти один є такий розумний до нього підключитися.

novachok

• Гость
« Ответ #2 : 19 Декабря 2016, 16:02:57 »

Ну як вирішили питання? В мене така сама ситуація, як КИЇВСТАР запустив 3джі, то в день інтернету немає, тільки пізно вночі і десь до 8-00. В мене Домашній WIFI на 2,4 AirGrid M2

Sanya

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +277/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei EC 5321u-1, хаєр
  • Провайдер: інтертелеком
  • Тариф: Турбо безліміт 100, Безлімітний смартфон
« Ответ #3 : 19 Декабря 2016, 16:07:56 »

переходить по можливості на 5 гц
8.00 - 20.30 - офлайн

novachok

• Гость
« Ответ #4 : 21 Декабря 2016, 10:00:25 »

Пробував різні антени AirGrid у М2 сигнал кращий, так як на нього менше впливають дерева. М5 з таким сигналом як у мене не підключають. Мачту робив з труб на висоту приблизно 16-17 метрів.
3G сигнал глушить.
Читай http://netobzor.org/forum/index.php?topic=13623.0;topicseen
« Последнее редактирование: 23 Декабря 2016, 07:15:38 от novachok »