Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Налаштування Haier ce81b, часто перескакують пілони.  (Прочитано 1073 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

abracadabraАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 11
  • Город: Могилів-Подільський р-н. Вінницької обл
  • Модем: Zte mf-100/haier ce81b
  • Провайдер: київстар/інтертелеком
  • Тариф: смартфон/199
  • Антенна: ---->>>>>>, Rnet 2m

Доброго вечора жителям форума, прошу допомогти розібратися із налаштуванням модему. Суть така по Акселю все виставив більш менш точно, та коли перезавантажитись, перезавантажити модем, міняє пілони, їх розгін такий 23-24-25-26*-27*-30-31-35*-40*
* - бачить та не включається на них, звісно і каналів є з 4 штуки 242-158-74-35. Відімкнув в Акселі ReceiveDiversity, Рх і Ес/Іоv стали кращі стабільність трохи вища, та ці скачки нервують.
Ось скріни:(дата внизу)





зараз пересідати на інший пілон для скрінів немає бажання, завтра викладу, бо потім знову раз5-9 перезавантажувати модем щоб на ці параметри попасти!
« Последнее редактирование: 03 Январь 2016, 20:26:45 от abracadabra »
Записан

Lutyk

  • Деньги портят людей... Так что, у нас, в основном, народ ХОРОШИЙ:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +919/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4065
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Отключи для начала рх2 он же диверсити. Тогда у тебя шумы ек/ио упадут в 3 раза миниму и будет не -3.5 а -0.9-- -1.5db. DRC станет 3072 или даже 122888. Тогда и скосорсть и стабильность работы существенно вырастут.

Lutyk

  • Деньги портят людей... Так что, у нас, в основном, народ ХОРОШИЙ:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +919/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4065
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

В аксесстеле это можно сделать через F5

abracadabraАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 11
  • Город: Могилів-Подільський р-н. Вінницької обл
  • Модем: Zte mf-100/haier ce81b
  • Провайдер: київстар/інтертелеком
  • Тариф: смартфон/199
  • Антенна: ---->>>>>>, Rnet 2m

Ну так його й відімкнув, на першому скріні із ним на інших двох без, для порівняння. Зараз Рх вимкнений самий нижній скрін пів години тому зробив.
Записан

Lutyk

  • Деньги портят людей... Так что, у нас, в основном, народ ХОРОШИЙ:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +919/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4065
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Ну так його й відімкнув, на першому скріні із ним на інших двох без, для порівняння. Зараз Рх вимкнений самий нижній скрін пів години тому зробив.
Хаер сам прошивал? Дрц 3072 или 122888у себя наблюдаешь хоть иногда? Какой внешней антенной пользуешся?

VladimirVN71

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +26/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 166
  • Город: Муровані Курилівці, Вінницька обл.
  • Модем: Pantech UML295,
  • Провайдер: Intertelecom
  • Тариф: Allo IT
  • Антенна: Rnet 21 dBi

У abracadabra вписана антена Rnet 2m. У Могилів-Подільському районі рельєф складний, раджу встановити антену під кутом близьким до 45 градусів. http://netobzor.org/forum/index.php?topic=5209.425 пост 425
Записан

abracadabraАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 11
  • Город: Могилів-Подільський р-н. Вінницької обл
  • Модем: Zte mf-100/haier ce81b
  • Провайдер: київстар/інтертелеком
  • Тариф: смартфон/199
  • Антенна: ---->>>>>>, Rnet 2m

Нічого сам не прошивав заказав у дилера, в самому місті Могилеві при перевірці на цьому ж ноуті по спідтесту видав перший раз 9,5 мбіт/с другий раз 10,4 мбіт/с. Дома км 8-9по прямій до Могилева біда :(
Так що справа тільки в налаштуванні антени я думаю, та кручу її вже з неділю, стабільності нуль. Дрц 3054 бачив червоненьким світиться а взяти її неможе.
Антена рнет 2м, стоїть на алюмінієвій трубі, грався із висотою, піднімаю вище ніж зараз є Еко росте до 15-25 :'( , і саме в тому місці де найбільші швидкості ціла куча каналів, пілонів.
Завтра спробую зварити для антени кріплення під 45 градусів.
Записан

abracadabraАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 11
  • Город: Могилів-Подільський р-н. Вінницької обл
  • Модем: Zte mf-100/haier ce81b
  • Провайдер: київстар/інтертелеком
  • Тариф: смартфон/199
  • Антенна: ---->>>>>>, Rnet 2m

Таке питання чому в простої показує таке: (перекрутив антену на інший пілон + задер її в небо градусів на +25від -------горизонту ,)


а при підключенні 22 канал і 1500мбіт/с

« Последнее редактирование: 03 Январь 2016, 20:26:05 от abracadabra »
Записан

Mr.Alex

  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +922/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 8120
  • Город: I like heaven..
  • Модем: DrayTek 2130
  • Провайдер: Киевстар
  • Тариф: Базовый + 25
  • Антенна: WiFi2405GLi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.

Нічого сам не прошивав заказав у дилера,
Да? А у "дилера" есть какой-нибудь тугамент или справка, подтверждающая, что оный - не "рукожоп"? А то поля MIN и MDN в аксестеле без графического окна (сложно было сразу скачать русифицированную версию?) - несколько наводят на мысли о.. Модем с руим карточкой или без нее? Продвинутые дилеры используют руим карточку только в "особых" случаях, это когда роутер нивкакую не желает работать с модемом, в котором не установлена карточка (крэдл поинты, некоторые асусы и т.д.). Во всех остальных случаях - модем легко разлачивается и работает с запрограммированными в память данными. И только "отсталые дилеры", по "старинке" используют руим карточку для "обхода" индонезийско-смартфреновского лока.
в самому місті Могилеві при перевірці на цьому ж ноуті по спідтесту видав перший раз 9,5 мбіт/с другий раз 10,4 мбіт/с.
То есть, в самом городе собрали "докучи" все это модемно-кабельное-антенное "хозяйство", проверили, потом это все "гамузом" переместили и..
Дома км 8-9по прямій до Могилева біда :(
..что-то тут не так.
Так що справа тільки в налаштуванні антени я думаю, та кручу її вже з неділю, стабільності нуль.
А может всеже "дело не в бобине"? А то в инетертелекомовском ЦОА мне с пеной у рта доказывали, что работоспособность антенно-кабельного "хозяйства" проверяется исключительно мультиметром по постоянному току (что они там им "меряют" - непонятно) и что разделительные керамические и прочие конденсаторы (об истоках: "лейденская банка" - просто молчу) - это горячечный бред моей подруги "белочки". Да и вообще, если у меня нет ВО - то меня вежливо послали в жопу, вместе с моими возражениями и остались при своем мнении. :)

abracadabraАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 11
  • Город: Могилів-Подільський р-н. Вінницької обл
  • Модем: Zte mf-100/haier ce81b
  • Провайдер: київстар/інтертелеком
  • Тариф: смартфон/199
  • Антенна: ---->>>>>>, Rnet 2m


особливості місцевого рельєфу
модем без руїмки, просто номер.
тут ловить без антени просто нот і модем в районі 5мбіт/с, поселення внизу
Записан

Mr.Alex

  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +922/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 8120
  • Город: I like heaven..
  • Модем: DrayTek 2130
  • Провайдер: Киевстар
  • Тариф: Базовый + 25
  • Антенна: WiFi2405GLi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.

модем без руїмки, просто номер.
Гм? Все равно есть сомнения в "правильности" настройки модема, исходя из данных вида MDN/MIN в аксестеле.
тут ловить без антени просто нот і модем в районі 5мбіт/с, поселення внизу
Антенно-кабельно-пигтейльно/"хвостовое" "хозяйства" + правильно настроенный модем = все это "вкупе" влияет на общую "картину" качества связи. Если в каком-то из "звеньев" имеются траблы - вся "картина" в целом будет испорчена. Многократно об этом говорил и продолжаю говорить.

abracadabraАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 11
  • Город: Могилів-Подільський р-н. Вінницької обл
  • Модем: Zte mf-100/haier ce81b
  • Провайдер: київстар/інтертелеком
  • Тариф: смартфон/199
  • Антенна: ---->>>>>>, Rnet 2m

Доброго ранку всім жителям форуму й читачам. Відпишусь про результати експериментів і спостережень. Пробував як писали вище нахиляти антену під кутом +-45градусів, що вліво, що вправо, різниці нуль, а ось підняти вгору градусів на 20-25* трішки стає краще, далі як я помітив погода має бути лабораторною для моєї місцевості щоб можна було спрогнозувати якісь налаштування.
І так від першочергового Activ Pilon Count 200 відмовився й перейшов на інший, який ловиться тільки із задертою доверху антеною, й має номер 428, правда не знаю де ця бс стоїть. Результат при хорошій погоді швидкість 3,5-4мбіт/с, іноді й 5, але 3,5-4 ввечері стабільно.
Та варто наступити туманові, снігу, мряці, й починаються шалені перегони, погіпнотизувавши аксель помітив при поганій погоді десь з'являються Pilon Count 2-3-4, хоча при хорошій погоді тільки 1. Та й здається мені що аксель прибріхує показники:
Записан

VladimirVN71

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +26/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 166
  • Город: Муровані Курилівці, Вінницька обл.
  • Модем: Pantech UML295,
  • Провайдер: Intertelecom
  • Тариф: Allo IT
  • Антенна: Rnet 21 dBi

Підключись до 428 пілоту та передзвони до оператора за безкоштовним номером 0800608800, запитай до якої БС підключений мій модем?
Записан

VladimirVN71

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +26/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 166
  • Город: Муровані Курилівці, Вінницька обл.
  • Модем: Pantech UML295,
  • Провайдер: Intertelecom
  • Тариф: Allo IT
  • Антенна: Rnet 21 dBi

Спробуй ще в горизонтальній поляризації встановити антену.
Записан

abracadabraАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 11
  • Город: Могилів-Подільський р-н. Вінницької обл
  • Модем: Zte mf-100/haier ce81b
  • Провайдер: київстар/інтертелеком
  • Тариф: смартфон/199
  • Антенна: ---->>>>>>, Rnet 2m

Доброго вечора, така склалася сьогодні ситуація, зранку погана погода і т.п. связок поганенький був, на вечір вроді встаканилось і прийшло в норму.
Далі от качало торент, і тут бац і все завмерло, пробую відключити підключити через встановлене підключення вмикається але інтернету нема, перекрутив антену на іншу базу, мітки на трубі поробив, взагалі нічого не підключається, вискакує таке або щось інше

там де  AT State скаче Idle Conected Sync, це інтеру капут чи прошивка модема злетіла?
Записан

 

+ Быстрый ответ