Історія збила з толку: Пантех 175 Алтел, Пантех 290 Верізона
Встановив пакет з драйвером на 175, і вставив в порт 290-тий, вперше його менеджер завис на стадії ідентифікації пристрою, клавіші не доступні, а 290 сам навіть червоний поки не запустиш його менеджера, 290 на ГСМ і як мені перевести на СДМА коли менеджер завис, почав видаляти пакет 290-того і драйвер не видаляється(без модему), вимкнув диспетчером, і виковиряв вручную, встановив пакет знову, і спробував видалити, вийшло. Однак менеджер перестав ідентифікувати 290-го, видалив менеджер, і Вашим програматором увімкнув СДМА(цікаво, що там вже збились логіни). Може менеджер не бачив пристрій бо не було сімки але раніше ж перемикався і без сімки. Невже пакет від 175-того зачепив 290-того? Запускаю менеджер 175 на 290, він 290 і зовсім не бачить. Може просто збіг? Не дай Бог драйвер 290-того зачепить 175!
Треба увімкнути обидва модеми і дати доступ сервісу на тест 290-того(я то спитаю по телефону).
Сам логіни виправив, а з паролями не ясно наче помилка, як наче не знаю як їх зберегти, тепер 290 не зіскаює на 1хРТТ бо менеджера нема але авторизується Піплом, і зіскакує звязок при першому трафіку(одна з перших проблем 290 після покупки)
Чи міг 290 зависнути після установки драйверу від 175?
Чи можна ставити ці модеми на одну систему?