Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Перестала працювати технологія Evdo, prl змінював  (Прочитано 4558 раз)

Darkandruha

• Гость

Модем завжди працював за технологією evdo, в лютому чомусь став працювати в 1х. На вашому форумі побачив, що потрібно перепрошити модем.Скачав прошивку 8884. Аксестель показав, що моя прошивка була 0, змінив на 8884. модем перестав ловити мережу (антена є), взяв у сусіда модем (він на днях перепрошив в сц, і тепер у нього працює evdo) кинув його прошивку 8883, в режимі автомат модем працює в 1х, а от в  hdr мережі не бачить, хоча в сусіда все працює на мому пк. Модеми однакові.
Допоможіть, будь ласка,може хтось зустрічав таку проблему. Скиньте prl для Вінницької області. Буду дуже вдячний.

ALFAPLAST

• Гость

попробуйте вот етот!

ALFAPLAST

• Гость

прошивать знаете как? модем должен стоять в режиме автомат! HDR-ONLY ставить не надо
« Последнее редактирование: 22 Марта 2011, 21:43:42 от Николай »

Darkandruha

• Гость

з ціэю прошивкою (8884) модем взагалі не ловить мережі((((
якщо в автоматі,то модем працюэ лише в 1х, а мені хотілося, щоб в евду)
на мою скаргу в Іт відповіли так:«Ваш населений пункт знаходиться далеко від бс, тому можлива робота лише в 1х. Ми плануэмо поставити бс у вашому районі цього року,чекайте",- чекайте-це скільки його чекати? І раніше ж працював в евду, населений пункт ж не міг відповзти далі)))))

Сергей (интертелеком)

• Модератор
  • *
  • Благодарность: +425/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: разные
  • Провайдер: интертелеком-(представитель)
  • Тариф: дилерский
  • Готов помочь в любое врямя по возможности

свяжись со мной по аське--посмотрим может и помогу
Прошиваю модемы онлайн!
Подключаю к Интертелекому онлайн   CDMA iPhone 4 и iPad 2
На вооружении имеется -    DC-Unlocker.   DFS Evolution.   RIFF Box.   Omnia Repair Tool.   Medusa PRO Box.   Volcano box . Octoplus LG Tool + Samsung Tool.  InfinityBox. RBSoft Mobile Tool. MRT Box.  TL866. BST

Darkandruha

• Гость

добре, зв'яжуся тільки завтра, ато не маю доступу до пк(