Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Модем не работает в режиме EVDO  (Прочитано 18953 раз)

vik17

• Гость
Модем не работает в режиме EVDO
« : 13 Марта 2011, 07:48:07 »

Собстна проблему обнаружил в пятницу послеобеда, когда упала скорость, зашел в аккаунт интертелекома, и вместо EVDO увидел 1Х. Оператор сказал что услуга EVDO по номеру подключена. Вчера был в сервисном центре, перепрошил модем, но безрезультатно, как было 1Х, так и осталось.  Потом случайно забрёл сюда с гугля, скачал AxesstelPst EvDO BSNL, сделал всё по инструкции: Preffered Mode - HDR ONLY, HYBRID PREF - OFF, но после нажатия WRITE пропадает покрытие на модеме. В 1Х и гибриде всё работает. В чём может быть дело?
« Последнее редактирование: 13 Марта 2011, 07:50:50 от vik17 »

Tusender

• Гость
Re: Модем не работает в режиме EVDO
« Ответ #1 : 13 Марта 2011, 08:56:17 »

попробуйте виставити HYBRID PREF на ON
Preffered Mode так і залишіть

vik17

• Гость
« Ответ #2 : 13 Марта 2011, 09:04:40 »

Не помогло. Всё равно нет покрытия, мигает только красный огонёк внизу.

vik17

• Гость
« Ответ #3 : 13 Марта 2011, 09:46:30 »

Залил All_Subnet_Rsct_EVDO_Roam_8884.prl, и всё заработало!!!!!!!!!!  ;D (тьфу, тьфу, тьфу)

Но есть пара вопросов: в режиме Preffered Mode: HDR ONLY, HYBRID PREF: OFF только две точки покрытия на модеме вместо четырёх, а в режиме Preffered Mode: Automatic, HYBRID PREF: On - как и должно быть, четыре, т.е. 100%. Скорость в первом и втором варианте одинаковая. Какой режим оставить, EVDO или гибрид?
« Последнее редактирование: 13 Марта 2011, 14:56:06 от vik17 »

Tusender

• Гость
« Ответ #4 : 13 Марта 2011, 11:24:56 »

коли модем в гібриді можливі дісконекти так як модем скаче між 1х і EVDO

kolia

• Гость
« Ответ #5 : 09 Июня 2011, 16:41:33 »

Проблема обнаружена 7.06.11 коли поповнив інтернет в мене перестало ловити Евдо, то є то нема покриття в основному замітив шо сигнал є на 75 і 116 каналі но модем рідко коли на них сідає! Вже заливав по нові прл реакції-0, поміняв прошивку з 160 на 145 теж-0! Шо робити?

aakotel

• Гость
« Ответ #6 : 09 Июня 2011, 18:07:46 »

У мене в U 720 стоїть прошивка  135. Попробуй. А що показує в АССА -"сесія інтернета" .

kolia

• Гость
« Ответ #7 : 09 Июня 2011, 18:12:18 »

Поставив і 135 теж-0 реакції пише пошук сеті, а через це я неможу підключитись до інтернету, лампочка зелена бликає дуже рідко! Шо може б?ути

kolia

• Гость
« Ответ #8 : 09 Июня 2011, 18:27:23 »

Коли заливаю нові прл(EVDO_23001) то конект на пару минут є, а потім знов пошук сеті? З чого раптом?
« Последнее редактирование: 09 Июня 2011, 18:30:59 от kolia »

Ikill

• Гость
« Ответ #9 : 09 Июня 2011, 18:34:31 »

Коля сеть пропадає в евдо а в 1ікс є? чи як? шо ти конкретно хочеш? багато тем від тебе з цією проблемою... давай толком обосновуй... скріншоти аксестеля в студію

aakotel

• Гость
« Ответ #10 : 09 Июня 2011, 18:43:33 »

лампочка зелена бликає дуже рідко
Така ситуація була в мене позавчора.Теж світодіод  блимав з великими проміжками часу і не підключався. А потім десь через 10хв. все стало на місце.Попробуй перевірити свій модем в іншому місці.І ще тут, на форумі, є ПРЛ з одним 116каналом.Попробуй його.

kolia

• Гость
« Ответ #11 : 09 Июня 2011, 19:39:08 »

П
лампочка зелена бликає дуже рідко
Така ситуація була в мене позавчора.Теж світодіод  блимав з великими проміжками часу і не підключався. А потім десь через 10хв. все стало на місце.Попробуй перевірити свій модем в іншому місці.І ще тут, на форумі, є ПРЛ з одним 116каналом.Попробуй його.
пробував ну це держе сигнал не більше 15-20хв:(

kolia

• Гость
« Ответ #12 : 09 Июня 2011, 19:48:57 »

Коля сеть пропадає в евдо а в 1ікс є? чи як? шо ти конкретно хочеш? багато тем від тебе з цією проблемою... давай толком обосновуй... скріншоти аксестеля в студію
В ЕВДО пропадає, а в 1х сеть норм! Ну як зробити щоб евдо ловило!
Зараз законектився в ЕВДО. Channel показує 75! Ну це не надовго!
Як зробити щоб ЕВДО постояно був?

Ikill

• Гость
« Ответ #13 : 09 Июня 2011, 19:52:37 »

Ну то перейди на супербезлымыт і буде тобі счастя... дороще але ж... евда буде в тебе... А на пакеті, котрий в 1х працює заходити в евдо навіщо?
включи нічний анлім і буде робити... А краще неексперементуй.

kolia

• Гость
« Ответ #14 : 09 Июня 2011, 19:57:35 »

Ну то перейди на супербезлымыт і буде тобі счастя... дороще але ж... евда буде в тебе... А на пакеті, котрий в 1х працює заходити в евдо навіщо?
включи нічний анлім і буде робити... А краще неексперементуй.
Та да я над цим думав але Мамка шось грошей не хоче давати!Тому що швидкість трохи більша, сторінки грузяться в ЕВДО швидше ніж у 1х, тому і заходю через ЕВДО! Я два місяці користувався так, а це сталось після того як на БС технічні роботи проводити, після того такі сбої почались!