Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Модем не работает в режиме EVDO  (Прочитано 11622 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

vik17Автор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 29
  • Провайдер: Интертелеком

Собстна проблему обнаружил в пятницу послеобеда, когда упала скорость, зашел в аккаунт интертелекома, и вместо EVDO увидел 1Х. Оператор сказал что услуга EVDO по номеру подключена. Вчера был в сервисном центре, перепрошил модем, но безрезультатно, как было 1Х, так и осталось.  Потом случайно забрёл сюда с гугля, скачал AxesstelPst EvDO BSNL, сделал всё по инструкции: Preffered Mode - HDR ONLY, HYBRID PREF - OFF, но после нажатия WRITE пропадает покрытие на модеме. В 1Х и гибриде всё работает. В чём может быть дело?
« Последнее редактирование: 13 Март 2011, 07:50:50 от vik17 »
Записан

TUSENDER

  • NETOBZOR.ORG/FORUM ツ
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 418
  • Модем: нету (сеть!)
  • Провайдер: ArgoCom
  • Тариф: Dolphin 110
  • ArgoCom ツ

попробуйте виставити HYBRID PREF на ON
Preffered Mode так і залишіть
Записан
;D АrgoCom ツ | ズ NETOBZOR.ORG/FORUM ;D
Дайте человеку безлимитный интернет, и он будет работать на вас вечно...

vik17Автор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 29
  • Провайдер: Интертелеком

Не помогло. Всё равно нет покрытия, мигает только красный огонёк внизу.
Записан

vik17Автор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 29
  • Провайдер: Интертелеком

Залил All_Subnet_Rsct_EVDO_Roam_8884.prl, и всё заработало!!!!!!!!!!  ;D (тьфу, тьфу, тьфу)

Но есть пара вопросов: в режиме Preffered Mode: HDR ONLY, HYBRID PREF: OFF только две точки покрытия на модеме вместо четырёх, а в режиме Preffered Mode: Automatic, HYBRID PREF: On - как и должно быть, четыре, т.е. 100%. Скорость в первом и втором варианте одинаковая. Какой режим оставить, EVDO или гибрид?
« Последнее редактирование: 13 Март 2011, 14:56:06 от vik17 »
Записан

TUSENDER

  • NETOBZOR.ORG/FORUM ツ
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 418
  • Модем: нету (сеть!)
  • Провайдер: ArgoCom
  • Тариф: Dolphin 110
  • ArgoCom ツ

коли модем в гібриді можливі дісконекти так як модем скаче між 1х і EVDO
Записан
;D АrgoCom ツ | ズ NETOBZOR.ORG/FORUM ;D
Дайте человеку безлимитный интернет, и он будет работать на вас вечно...

kolia

  • Гость

Проблема обнаружена 7.06.11 коли поповнив інтернет в мене перестало ловити Евдо, то є то нема покриття в основному замітив шо сигнал є на 75 і 116 каналі но модем рідко коли на них сідає! Вже заливав по нові прл реакції-0, поміняв прошивку з 160 на 145 теж-0! Шо робити?
Записан

Kit

  • Активист
  • **
  • Благодарность: +6/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 134

У мене в U 720 стоїть прошивка  135. Попробуй. А що показує в АССА -"сесія інтернета" .
Записан

kolia

  • Гость

Поставив і 135 теж-0 реакції пише пошук сеті, а через це я неможу підключитись до інтернету, лампочка зелена бликає дуже рідко! Шо може б?ути
Записан

kolia

  • Гость

Коли заливаю нові прл(EVDO_23001) то конект на пару минут є, а потім знов пошук сеті? З чого раптом?
« Последнее редактирование: 09 Июнь 2011, 18:30:59 от kolia »
Записан

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com

Коля сеть пропадає в евдо а в 1ікс є? чи як? шо ти конкретно хочеш? багато тем від тебе з цією проблемою... давай толком обосновуй... скріншоти аксестеля в студію
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

Kit

  • Активист
  • **
  • Благодарность: +6/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 134

лампочка зелена бликає дуже рідко
Така ситуація була в мене позавчора.Теж світодіод  блимав з великими проміжками часу і не підключався. А потім десь через 10хв. все стало на місце.Попробуй перевірити свій модем в іншому місці.І ще тут, на форумі, є ПРЛ з одним 116каналом.Попробуй його.
Записан

kolia

  • Гость

П
лампочка зелена бликає дуже рідко
Така ситуація була в мене позавчора.Теж світодіод  блимав з великими проміжками часу і не підключався. А потім десь через 10хв. все стало на місце.Попробуй перевірити свій модем в іншому місці.І ще тут, на форумі, є ПРЛ з одним 116каналом.Попробуй його.
пробував ну це держе сигнал не більше 15-20хв:(
Записан

kolia

  • Гость

Коля сеть пропадає в евдо а в 1ікс є? чи як? шо ти конкретно хочеш? багато тем від тебе з цією проблемою... давай толком обосновуй... скріншоти аксестеля в студію
В ЕВДО пропадає, а в 1х сеть норм! Ну як зробити щоб евдо ловило!
Зараз законектився в ЕВДО. Channel показує 75! Ну це не надовго!
Як зробити щоб ЕВДО постояно був?
Записан

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com

Ну то перейди на супербезлымыт і буде тобі счастя... дороще але ж... евда буде в тебе... А на пакеті, котрий в 1х працює заходити в евдо навіщо?
включи нічний анлім і буде робити... А краще неексперементуй.
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

kolia

  • Гость

Ну то перейди на супербезлымыт і буде тобі счастя... дороще але ж... евда буде в тебе... А на пакеті, котрий в 1х працює заходити в евдо навіщо?
включи нічний анлім і буде робити... А краще неексперементуй.
Та да я над цим думав але Мамка шось грошей не хоче давати!Тому що швидкість трохи більша, сторінки грузяться в ЕВДО швидше ніж у 1х, тому і заходю через ЕВДО! Я два місяці користувався так, а це сталось після того як на БС технічні роботи проводити, після того такі сбої почались!
Записан

 

+ Быстрый ответ