Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Досвід без антени(краща швидкість)  (Прочитано 1401 раз)

uspih

• Гость

Унікальних рішень мабуть дві

1) Модем без антени, краще робить через кабель подвійного живлення і модель модема яка може підгинатись і розвертатись ну як у мене модем.

2) Модем без антени треба орієнтувати так щоб монітор був рефлектором тобто позаду модема, і того розвертаємо головку модема і шукаємо відстані від модема до монітора, так без антени я діставав до 480р відео з Ютуб або сигналу середнє 90%

Врахуємо однак, що Він7 краще робить на Інтернет, і треба активувати службу Эта служба управляет мобильными широкополосными (GSM и CDMA) карточками данных и встроенными модульными адаптерами, а также подключениями и автоматической настройкой сетей. Настоятельно рекомендуется не отключать и не останавливать эту службу для обеспечения наилучшей работы мобильных широкополосных устройств.

Стосовно антени тут я теж помітив, що без кабелю з подвійним живленням, шуми різко посилюються, антену кімнатну, рекомендет час від часу переорієнтовувати.

Ну і як ми знаємо при створенні зєднання, треба перевірити в налаштуваннях параметр сжатия він повинен бути програмним, а галочка апаратно знята.