Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Зломався модем.  (Прочитано 1234 раз)

adventure2dash

• Гость
Зломався модем.
« : 11 Февраля 2015, 15:41:55 »

усім привіт. трапилась біда. мій модем якому вже 3-4 роки зломався. знаю що йому вже давно пора на пенсію, але воно так і буде. але поки іншого варіанту інтернета немає, і мені поки потрібен цей.  pl
корочє, діло було так. висів у мене модем на фортоці. і подув сильний вітер, аж форточку закрило. і модем полетів на юсб-шніку об стіну, тай вдарився. після того як я його увімкнув став сигнал від 0, до 2 паличок антен.(хоча завжди були всі, завжди). і швидкість упала у разів 5. якщо була раніше від 500кб до 1мб то зараз. майже 100 кб видавлює(10 кб на завантажуванні). так ось. зауважив я на модемі що гніздо почало шататися. розібрав подивився наче все редині усе норм. але поки не наважувся розкрувати до кріплення гнізда. так як логічно подумати, що після удару почала барахлити антенна... так ось, що мені робити? модель модему ac5710. в ремонт нести не пропонувати, ібо все рівно скоро буду придбати інший інет.
завчасно дякую за відповіді! :)

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +85/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TP-LINK_WR841N
  • Провайдер: X-NET Хотин
  • Тариф: 100/100
Re: Зломався модем.
« Ответ #1 : 11 Февраля 2015, 16:23:55 »

как вариан то приделать хвостик под антенну в место (гнезда для пигтейла) но надо ли? если хотите сменить интернет канал!
Удаленная чистка и оптимизация ОС