Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Портативная антенна для huawei ec 315  (Прочитано 12308 раз)

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +85/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TP-LINK_WR841N
  • Провайдер: X-NET Хотин
  • Тариф: 100/100
Re: Портативная антенна для huawei ec 315
« Ответ #30 : 03 Сентября 2014, 21:28:27 »

ПІДКАЗУЮТЬ людям як зробити краще
 Ви що не розумієте , що Ваша підказка неправильна? Для чого Ви даєте людям невірні висновки висосані зі стелі? Читайте тему посилання на яку я Вам дав ! Не давайте порад в тих темах в яких Ви нічого не розумієте,спочатку почитайте те,що Вам рекомендують!
Цитата: Юрій Камянец - Подольский link=topic=8358.msg69792#msg69792
date=1409767848
помилкові пакети передані модемом до БС повторно якщо є помилки то погодтесь що їх потрібно усувати а не жити з ними
Так от буде ця антена ,то і не буде цих пакетів! Це Вам зрозуміло ?

не бажаю з вами сваритись но свою справу я знаю.....і тему я дивився судячи зі скрінів які там вкладені ця ваша малютка підняла швидкість в середньому на 200 кілобіт ........це не самий кращий варіант і зовсім вже не діло
Удаленная чистка и оптимизация ОС

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #31 : 03 Сентября 2014, 21:46:25 »

не бажаю з вами сваритись но свою справу я знаю.
 Юрій не потрібно сваритись,а треба Ваши висновкі підкріплювати РЕАЛЬНИМИ справами та дослідженнями з викладкою прінтскрінів спідтесту та аксистелю !!! Ви цих експериментів багато зробили і виклали тут ? А бути диванним критиком та теоретиком це легше всього ! Реально,що Ви дослідили з цією антеною? Що ? Де Ваши результати як підтверджують Ваши пусті слова?  Спочатку викладіть,а тоді вже робіть висновки.
підняла швидкість в середньому на 200 кілобіт
Це Ваше дослідження чи ні ? Якщо ні,то читайте уважно тему і не робіть спробу спаплюжити роботу колективу які виробляють найкращі антени в Україні. Не Вам судити про їх якість,спочатку купіть обладанная наприклад : Anritsu S362E, зробіть дослідження в спеціальних камерах з найточнішими генераторами сигналів,викладіть тут результати,а тоді критикуйте роботу людей ! Зрозуміло ?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #32 : 03 Сентября 2014, 22:39:08 »

Василий, на личности переходу стоп! Делаю предупреждение. Юра опирался не только на факты по антенне, но и на некие другие факты, он не говорил про отсутствие эффекта комнатной антенны в целом, а четко указывал решение проблемы в конкретном случае, а замечание верно, так как стены в корпусах КПИ отнюдь не на пол кирпича. Посему и было мое уточнение на счет помещения. В теме разбирайся, а потом лезь в споры.

Zheks

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +77/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Не требуется :)
  • Провайдер: Prosto.Net
  • Тариф: 1Gbit/s.
« Ответ #33 : 06 Сентября 2014, 20:19:15 »

много ошибочних пакетов 57 % слишком много
 Ні на що вони не впливають, ну ні на що зовсім - можете навіть не звертати на них увагу!
Вставлю свои 5 копеек, на показатель PER в Аксестеле действительно не стоит обращать внимания. У меня частенько там показывает 100%, но скорость в районе 5-ти мегабит и пинг 50-60мс.
Скоростной интернет - это когда файл проще загрузить заново, чем найти на жестком диске...

IT новости - Самое интересное в интернет мире!

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #34 : 06 Сентября 2014, 20:20:48 »

Ні на що вони не впливають, ну ні на що зовсім - можете навіть не звертати на них увагу!

Вставлю свои 5 копеек, на показатель PER в Аксестеле действительно не стоит обращать внимания. У меня частенько там показывает 100%, но скорость в районе 5-ти мегабит и пинг 50-60мс.
Да может но мне спокойнеё когда там нули "0"  *:)):))
« Последнее редактирование: 07 Сентября 2014, 17:29:14 от Юрій Камянец - Подольский »

Zheks

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +77/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Не требуется :)
  • Провайдер: Prosto.Net
  • Тариф: 1Gbit/s.
« Ответ #35 : 06 Сентября 2014, 20:38:44 »

Жень может но мне спокойнеё когда там нули "0"  *:)):))

Юра чтобы в аксестеле был ноль, нужно передернуть соединие или перезапустить Аксестель. Не знаю по каким критериям Аксестель показывает значение "PER" но то что на него не стоит обращать внимает это точно!
Скрытый текст
Надеюсь меня не забанят за переход на личности
[свернуть]
Скоростной интернет - это когда файл проще загрузить заново, чем найти на жестком диске...

IT новости - Самое интересное в интернет мире!

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #36 : 06 Сентября 2014, 21:28:23 »

Жень может но мне спокойнеё когда там нули "0"  *:)):))

Юра чтобы в аксестеле был ноль, нужно передернуть соединие или перезапустить Аксестель. Не знаю по каким критериям Аксестель показывает значение "PER" но то что на него не стоит обращать внимает это точно!
Скрытый текст
Надеюсь меня не забанят за переход на личности
[свернуть]

Знаю что передёр модема помогает скинуть значение в (нули) поскольку этот самый PER показует процент ошибок повторно переданых пакетов от модема к БС (насколько мне известно) эсли что не верно то пожалуйста поправте меня  :)

lkgdkl

• Гость
« Ответ #37 : 06 Сентября 2014, 22:10:20 »

так как стены в корпусах КПИ отнюдь не на пол кирпича

А вікна в КПІ є? Якщо є,то мабудь,можна на вікно поставити антену.
По просьбе пользователя исправлю сообщения топика, поскольку он говорит "Пустоти в стінах роблять для кращої теплоізоляції,тому якщо стіна товста,то явно там є пустоти і втаких місція антена працює кращє." "Щодо кладу,то був гумор,якщо почуття гумору декому не притаманне,то це сумно,бо він продовжує людям якість життя." Ну раз так говорит, значит так оно и есть
Оффтопик:
:o кто знает, может у него действительно антенна в стене стоит и люче работает :D
« Последнее редактирование: 08 Сентября 2014, 21:33:32 от Юрій Камянец - Подольский »